Social Media Adverteren

Wil jij adverteren op social media? Ik help je er graag bij!
✔️ Compleet ontzorgen
✔️ Verdieping in jouw doelgroep
✔️ Meetbare resultaten

Social Media adverteren uitbesteden
Besteed je veel moeite en tijd aan adverteren op social media, maar levert dit tot nu toe nog geen (meetbare) resultaten op? Kies er dan voor om het adverteren uit te besteden. Zo hou jij meer tijd over voor belangrijkere en leukere zaken binnen jouw bedrijf, terwijl ik mijn passie in marketing uitvoeren.  Ik zorg ervoor dat potentiële klanten op de hoogte zijn van je bedrijf, wat uiteindelijk leidt tot meer klanten! Geef je daarbij geheel alles uit handen? Gelukkig niet! Ik doe het graag samen, jij bent de expert in jouw bedrijf. En ik ben 100% transparant over de gang van zaken en je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de resultaten en de werkzaamheden.

Waarom social media adverteren
Social media maken het mogelijk om je bereik flink te vergroten. Je bent alleen niet de enige, waardoor het steeds moeilijker wordt om op te vallen met organische berichten online. Adverteren op sociale media kan hierin een oplossing bieden voor dit probleem. Geen wonder dus dat adverteren steeds meer mogelijk is. Adverteren op social media klinkt makkelijker dan het is. Vanwege zijn populariteit is de concurrentie moordend. Toch wil je dat jouw bedrijf opvalt en potentiële klanten overtuigt. Wil je (meer) opvallen met je advertenties op social media? Kies er dan voor om dit werk aan uit te besteden en samen de juiste strategie op te zetten.

Wat zijn de voordelen van social media uitbesteden?
Het overhouden van tijd om in belangrijk(ere) zaken te steken in je bedrijf is niet het enige voordeel.
- Laagdrempelig om te starten: Er zijn heel veel handige tools. En de één is duurder dan de andere. Gelukkig bieden de platformen zelf geweldige tools om van jouw social media campagne een succes te maken. Zonder aanschaf van dure tools.

- Ervaring en kennis: Door al ruimere tijd ervaring te hebben in de social media advertenties kunnen wij gezamenlijk een succesvolle strategie ontwikkelen. Door voor verschillende klanten van verschillende groottes te hebben gewerkt, weten wij dat jouw bedrijf uniek is. En daar passen we de aanpak op aan.

- Doorgroeimogelijkheden: Doordat je volledig ontzorgd wordt heb je de ruimte om het bedrijf door te ontwikkelen. Niet alleen in de groei in klanten, maar ook organisatorisch. Zo groeien wij met elkaar. 

Kan ik social media adverteren uitbesteden aan Aves Marketing?
Social media gebruik wordt alleen maar meer. En met de komst van Tiktok gaat het ook niet dalen. En ondanks de verschillende platformen, is jouw doelgroep altijd te bereiken via één platform. De kans is dus groot dat je aanwezig moet zijn. Maar heb je ook de tijd om constant aanwezig te zijn? Ik in ieder geval wel en zet graag de kennis in op jouw social media kanaal. Facebook, instagram, Google, LinkedIn, Youtube. Het platform dat bij jouw bedrijf past, is met ons mogelijk. Zonder twijfel zet ik mij in voor jouw bedrijf, maar dan extern. Wil je eens kennis maken? Dan kom ik graag bij jou langs of plannen we online een eerste kennismaking in.

Heb je een idee?
Laten we meeten.